Ud af huset

Tre-retters

I kan sammensætte jeres egen tre-retters menu for 300,- pr. kuvert. Hvis det passer jer bedre kun at bestille en forret og en hovedret, en hovedret og en dessert eller kun en enkelt af delene, så har vi skrevet priserne for de forskellige menupunkter nedenunder.

Forslag til forretter:

Laksetallerken
Tuncarpaccio
Kalvecarpaccio
Røget svinemørbrad
Dansk spegeskinke
Kyllingesalat på ananas

Spørg efter sæsonens forretter.
Alle forretter er anrettet på tallerken og serveres med hjemmebagt brød.

75,- pr. kuvert.

Forslag til hovedretter:

Marineret svinekam … 160,-
Farceret kyllingebryst … 160,-

Lammekølle … 170,-
Kalvefilet … 170,-

Ungdyrsfilet … 180,-
Oksefilet … 180,-

Alle hovedretter serveres med sovs samt årstidens grøntsager og kartofler.
Maden bliver leveret i varmekasser.

Forslag til desserter:

Hjemmelavet islagkage m/frisk frugtsalat
Cantaloupemelon m/iscreme
Oasens pandekager m/grand marniercreme
Chokoladekage m/rørt is
Pære Belle Helene
Grand Marnierfromage
Citronfromage
Ostetallerken

75,- pr. kuvert.

bubblemedia